FavoriteLoadingAdd to favorites

 Camera Obscura (2017)

191 Shikime
  • Lloji Filmit: Horror, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një veteran lufte i cili punon si fotograf sheh vdekje të pashmangshme tek fotot e tij, duke vënë në pyetje shëndetin e tij mendor dhe duke rrezikuar njerëzit që do.

Komente