FavoriteLoadingAdd to favorites

 I Am Bruce Lee (2012)


Filmi Traileri
508 Shikime
  • Lloji Filmit: Biografi, Dokumentar
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një film-dokumentar mbi jetën e Brus Li, njeriu që solli revolucion me mendimet dhe filozofitë e tij. Pamje të rralla dhe foto të vjetra, për atë që cilësohet edhe si ‘Babai i Arteve Marciale’.

Komente