FavoriteLoadingAdd to favorites

 Boy Missing (2016)


Filmi Traileri
272 Shikime
  • Lloji Filmit: Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një avokate vendos të marrë drejtësinë në duart e veta, pasi djali i saj i rrëmbyer gjendet i traumatizuar dhe policia tregohet e paaftë në kapjen e atij, që vogëlushi identifikon si rrëmbyes.

Komente