FavoriteLoadingAdd to favorites

 Borg vs. McEnroe (2017)

178 Shikime
  • Lloji Filmit: Biografi, Dramë, Sport
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Bazuar në ngjarje të vërteta. Dy fëmijëri të vështira, sjellin në fushën e tenisit dy njerëz shumë të ndryshëm, që të dy pretendentë për kampionë bote. Historia e jashtëzakonshme e tenistit të famshëm Bjorn Borg dhe luftës së tij për të fituar mbi fatin dhe botën, që ishin kundër tij…

Komente