FavoriteLoadingAdd to favorites

 Boost (2016)


Filmi Traileri
281 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Kur Xhimi mori urdhër për të vjedhur një makinë, nuk e dinte aspak që do të përfshihej në botën e rrezikshme të kriminelëve më të fuqishëm. Që nga ai moment, nis një garë me kohën për të shpëtuar jetën e tij dhe të një vajze të vogël . Ai duhet të marrë disa vendime, që jo vetëm ndikojnë jetën e tij por edhe të njerëzve të tjerë.

Komente