FavoriteLoadingAdd to favorites

 Black Panther (2018)


Filmi Traileri
3262 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Sci-Fi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

T’Challa, pas vdekjes të së atit, Mbretit të Wakanda, rikthehet në shtëpi në kombin Afrikan të izoluar dhe të avancuar nga ana teknologjike, për të triumfuar në fron dhe për të marrë me të drejtë vendin e tij si mbret.

Komente