FavoriteLoadingAdd to favorites

 Black Butterfly (2017)

138 Shikime
  • Lloji Filmit: Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Jashtë një qyteti malor ku ndodhin një seri rrëmbimesh dhe vrasjesh, Paul (Antonio Banderas), një shkrimtar i ri, përpiqet të fillojë atë që ai shpreson të jetë një skenar për të shpëtuar karrierën e tij.

Komente