FavoriteLoadingAdd to favorites

 Beta Test (2016)


Filmi Traileri
300 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Fantashkencë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Kampioni i video lojërave, Maks Troj zbulon se eventet që po ndodhin në një video-lojë, po ndodhin në jetën reale dhe do t’i duhet t’i bashkojë forcat me protagonistin e lojës në mënyrë që të ndalojë një plan mizor në qytet.

Komente