FavoriteLoadingAdd to favorites

 Battle of The Damned (2013)

185 Shikime
Pas një shpërthimi viral vdekjeprurës, ushtari i ushtrisë private, Maks Getling, drejton një grusht të mbijetuarish dhe një bandë rrobotësh fundërrima kundër një ushtrie të infektuarish.
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Fantashkencë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Pas një shpërthimi viral vdekjeprurës, ushtari i ushtrisë private, Maks Getling, drejton një grusht të mbijetuarish dhe një bandë rrobotësh fundërrima kundër një ushtrie të infektuarish.

Komente