FavoriteLoadingAdd to favorites

 Batman: The Killing Joke (2016)


Filmi Traileri
244 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Animuar, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Batman dhe Batgërl po punojnë së bashku, por midis tyre ka disa konflikte. Komisari Gordon do të rrëmbehet dhe Batmani duhet ta shpëtojë para se të jetë shumë vonë. Por kësaj radhe, Batmani dëshiron që t’i bëjë gjërat ndryshe.

Komente