FavoriteLoadingAdd to favorites

 Batman and Harley Quinn (2017)

187 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Animuar, Aventurë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Dredhka Helmuese në bashkëpunim me Xhezon Vudro kërkon të zhvilloje një virus që do i kthejë të gjithë gjallesat e Tokës në hibridë kafshë-bimë. Për ta ndalur atë, Batmeni dhe ndihmësi i tij Naituing i kërkojnë ndihmë shoqes së Dredhkës, Harli Kuinit.

Komente