FavoriteLoadingAdd to favorites

 Bad Frank (2017)

195 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Frenk Pirs duket se bën një jetë normale, por kur e shkuara shqetësuese rikthehet dhe i merret diçka e vyer për të, maska e tij e të qenit mirë bie dhe i rikthehet sërish dëshira për të qenë i dhunshëm.

Komente