FavoriteLoadingAdd to favorites

 Assassins Tale


Filmi Traileri
1000 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Tre vrasës merren me problemet e jetës, dashurinë, varësinë dhe besimin teksa secili kërkon përgjigjen për një jetë më të mirë. Të bashkuar vërtetojnë se janë më të vlefshëm në këtë rrjet vrasjesh, lakmie, miqësie dhe tradhtie…

Komente