FavoriteLoadingAdd to favorites

 Assassination Games (2011)

214 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Dy vrasës bien dakort për të punuar së bashku, njëri merr hak për gruan e tij dhe tjetri merr fitime nga puna.

Komente