FavoriteLoadingAdd to favorites

 Apocalypto (2006)

215 Shikime
Mbretëria Maja këmbngulin krerët kyç, për ti zën robë disa fise tjera për ta ndertuar një tempull të ri por nje njeri bën një sakrific të çmuar për ta liruar veten dhe për ta shpetuar familjen e ti nga mbreteria maja.
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Mbretëria Maja këmbngulin krerët kyç, për ti zën robë disa fise tjera për ta ndertuar një tempull të ri por nje njeri bën një sakrific të çmuar për ta liruar veten dhe për ta shpetuar familjen e ti nga mbreteria maja.

Komente