FavoriteLoadingAdd to favorites

 Anonymous a.k.a. Hacker (2016)


Filmi Traileri
292 Shikime
  • Lloji Filmit: Krim, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Aleks Daniliuk është një adoleshent që mëson marifetet e programimit kompjuterik. Kur familja e tij fillon të ketë probleme financiare, ai i futet jetës së krimit në internet dhe vjedhjes së identiteteve, i mbushur me inat për bankat. Gatë rrugës njihet me Sajin, një batakçi rrugësh i cili e prezanton me shkëmbimin në tregun e zi, dhe me Kirën, një hakere të re e cila nuk është vërtet ajo që duket.

Komente