FavoriteLoadingAdd to favorites

 American Sniper (2014)

194 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Biografi, Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Saktësia e snajperistit të Forcave Speciale Chris Kyle shpëtoi jetë të panumërta në fushën e Betejës dhe kjo e shndërroi atë në një legjendë. Megjithatë, pasi kthehet në shtëpi, pranë familjes së tij, Chrisi kupton se nuk mund ta lërë luftën pas.

Komente