FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Amazing Spider-Man 2 (2014)


Filmi Traileri
360 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Sci-Fi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Për Piter Parkërin, jeta është ngarkuar. Ndërmjet jetës si „Njeriut-Marimangë“, duke zënë njerëz të këqij dhe jetës si „Pitër Parkër“ duke qëndruar me personin që ai e dashuron, Guin Stejsi.

Komente