FavoriteLoadingAdd to favorites

 Algorithm (2014) a.k.a The Hacker


Filmi Traileri
425 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Krim, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një haker kompjuterësh zbulon një program kompjuterik misterioz të qeverisë. Ai hyn brenda këtij programi dhe ngec në një revolucion.

Komente