FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Patriot

164 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Ajo është në 1776 ne kolonin e Karolinës se Jugut. Benjamin Martin, një hero i luftes francezo-indiane i cili është i shqetësuar nga e kaluara e tij, tani nuk dëshiron asgjë më shumë se për të jetuar në mënyrë paqësore në plantacion e tij të vogël, dhe dëshiron te jete pjesë e një lufte me kombin më të fuqishëm në botë, Britanin e Madhe. Ndërkohë, dy djemtë e tij , Thomas dhe Gabriel, nuk mund të prisnin për të ikur derisa u formua “Ushtria Kontinentale”. Kur Karolina Jugore vendosi të bashkohet ne rebelimin kundër Anglisë, Gabriel menjëherë nënshkroi për të luftuar …

Komente