FavoriteLoadingAdd to favorites

 Fearless (2006)

157 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Biografi, Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Ky film tregon historinë per mjeshtrin kinez te Arteve Marciale Huo Yuanjia (1869-1910). Huo Yuanjia ishte themelues dhe mësues shpirtëror i federates se sportit Jin Wu.

Komente