FavoriteLoadingAdd to favorites

 Agenda: Payback (2018)


Filmi Traileri
2182 Shikime
  • Lloji Filmit: Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Stivi Ualsh bën një jetë luksoze por duke shkatërruar ëndrrat e njerëzve të tjerë. Piter Farrell është një burrë që s’ka më asgjë për të humbur dhe s’ka gjë më të rrezikshme se një njeri që kërkon hakmarrje…

Komente