FavoriteLoadingAdd to favorites

 A Taxi Driver

205 Shikime
Bazuar në një ngjarje të vërtetë Revolta për demokraci e qytetit të Guang-Zhusë së Koresë së Veriut parë nga këndvështrimi i gazetarit gjerman Hinzpiter dhe taksistit të tij.
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Bazuar në një ngjarje të vërtetë Revolta për demokraci e qytetit të Guang-Zhusë së Koresë së Veriut parë nga këndvështrimi i gazetarit gjerman Hinzpiter dhe taksistit të tij.

Komente