FavoriteLoadingAdd to favorites

 A Futile and Stupid Gesture (2018)


Filmi Traileri
1013 Shikime
  • Lloji Filmit: Biografi, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Në vitet ’70 dhe ’80, suksesi dhe influenca e ‘Llamba Kombëtare’ krijon një perandori të re mediatike të mbikëqyrur në mënyrë brilante dhe të trazuar nga Dag Kenei.

Komente