FavoriteLoadingAdd to favorites

 9 (2009)


Filmi Traileri
420 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Animuar, Aventurë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Pas një beteje apokaliptike midis njerëzve dhe robotëve, bota është shkatërruar dhe në të nuk ka asnjë jetë njerëzore. Një loder me emrin 9 zgjohet në botën e shkatërruar dhe tashmë është në dorën e tij dhe tetë lodrave të tjera të udhëhequra nga frikacaku me emrin 1 për të shkatërruar robotët njëherë e përgjithmonë.

Komente