FavoriteLoadingAdd to favorites

 5 Days of War (2011)


Filmi Traileri
306 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Luftë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një drame e vendosur në luftën ndermjet Rusisë dhe Gjeorgjisë dhe e përqendruar të një gazetar amerikan, kameramani i tij, dhe një gjeorgjian vendas.

Komente