FavoriteLoadingAdd to favorites

 


Filmi Traileri
496 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Fantazi, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një i burgosur i pavdekshëm që arratiset nga ferri për t’u hakmarrë ndaj vrasësit të së bijës dhe për të shpëtuar foshnjën e saj të rrëmbyer nga një bandë adhuruesish të pamëshirshëm të djallit. Në shoqërinë e së fortës Pajper, të dy nisen në një tërbim shpagimi, gjithçka ndërsa ndiqen nga një vrasës enigmatik i cili është dërguar nga Djalli për të gjetur Miltonin e për ta kthyer mbrapa në ferr.

Komente