FavoriteLoadingAdd to favorites

 10×10 (2018)


Filmi Traileri
7031 Shikime
  • Lloji Filmit: Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Luisi është një djalosh i zakonshëm, por në realitet ai fsheh një fiksim, hakmarrje, kundër Ketit. Luisi rrëmben Ketin në mes të ditës dhe e çon në shtëpinë e tij, ku e mbyll në një dhomë dhe përpiqet të nxjerrë një sekret të errët nga e kaluara e saj.

Komente